Nieuws

Badminton die saaie campingsport?!

Nieuws -

Nee, het is zo veel meer dan alleen dat pluimpje naar elkaar over slaan. Het is bijvoorbeeld de snelste racketsport ter wereld en het is dankzij de full body work-out dé manier om fit te worden en te blijven. Een enorm enerverende sport die gespeeld kan worden door jong en oud.


Basisregels en richtlijnen omtrent Covid-19

Nieuws -

Covid-19 momenteel een aantal richtlijnen en basisregels van kracht. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Laten we er samen voor zorgen dat we met z'n allen weer lekker vrijuit kunnen spelen.


Badminton Club Staphorst sluit dorpencompetitie seizoen af

Nieuws -

Er werd het afgelopen seizoen door 4 teams van de vereniging meegedaan in de competitie van de DUC (dorpen uitwisseling competitie) in de sterktes E-D-C-B poules.


Jeugd behaalt 2e plaats in de competitie

Nieuws -

Het jeugdteam van de Badminton Club Staphorst is dit seizoen 2e geworden in de competitie regio noord 2018/2019. In het team spelen Marin Steenbergen, Dylan Ubak en Jens de Weerd.


Van Nierop nieuwe bordsponsor

Nieuws -

Badminton Club Staphorst verwelkomt de nieuwe bordsponsor Van Nierop Banden, de specialist in alles wat met banden en wielen te maken heeft


Vernieuwd privacybeleid

Nieuws -

Met de wetswijzing AVG die per 25 mei van dit jaar in gaat, hebben wij onze privacyverklaring aangepast omdat wij als club jouw privacy van groot belang vinden. We willen hierin transparant zijn en zullen ons dan ook aan de privacywet gaan houden.


Boterkoekenactie 2018

Nieuws -

Ook dit jaar gaan we weer langs de deuren om heerlijke boterkoeken te verkopen om onze club onder de aandacht te brengen en uiteraard ook om onze club een financieel steuntje in de rug te geven. De koeken kosten slechts €3,- per stuk! Je kan ons aan de deur verwachten in de periode 7 tot en met 26 mei.


BC Staphorst ontvangt cheque van Stiptwerk

Nieuws -

Stiptwerk vierde 1 mei van dit jaar haar 3e verjaardag en vierde dit door cheques van verschillende waardes uit te delen aan verenigingen, clubs en andere organisaties uit Staphorst. Dit jaar mocht ook Badminton Club Staphorst zich verblijden met een van deze cheques.


Club haalt mooi bedrag op met Poiesz jeudgsponsor actie

Nieuws -

De afgelopen weken kregen bezoekers van supermarkt de Poiesz bij hun boodschappen muntjes die ze weer konden schenken aan enkele verengingen uit de buurt. Afgelopen vrijdag was het jeugdgala en de bekendmaking van de uiteindelijke prijzen van de actie.


Uitslagen jeugdtoernooi 2017

Nieuws -

Zaterdag 11 maart was het weer zover, na enkele jaren van afwezigheid organiseerde Badminton Club Staphorst weer een jeugdtoernooi. Ondanks enkele afmeldingen vonden liefst 56 kinderen de weg naar onze sporthal en speelden een uiterst sportief en mooi toernooi.


BC Staphorst stelt nieuwe trainers aan

Nieuws -

Nadat aan het einde van het seizoen Theo Elbracht aangaf te willen stoppen als trainer zat het bestuur met een groot dilemma, geen trainer meer, hoe nu verder.


Start badminton seizoen 2016-2017

Nieuws -

De vakanties zijn weer voorbij, tijd om weer actief te beginnen met sporten en wist je dat badmintonnen één van de makkelijkste manieren is om af te vallen en fit te blijven? Kom dus snel naar één van onze trainingsavonden en ondervind het zelf.


Jeugd behaald 2e plaats in U11 competitie!

Nieuws -

Het jeugdteam van de Badmintonvereniging Staphorst hebben het afgelopen seizoen deelgenomen aan de competitie van de Badminton Bond Nederland in de derde klasse A.


Einde dorpencompetitie

Nieuws -

Ook voor de senioren is er een einde gekomen aan de dorpencompetitie. Met 4 teams is er dit seizoen hard geknokt voor mooie uitslagen en resultaten. Helaas mocht geen team van Staphorst zich dit jaar tot kampioen kronen.


Einde jeugdcompetitie

Nieuws -

De afgelopen maanden heeft het enige jeugdteam van Staphorst volop meegedaan om de bovenste plaats in de jeugdcompetitie onder 11 in de 3e klasse van de Nederlandse Badminton Bond. Uiteindelijk hebben Kyran, Dylan, Daan en Marin  met 48 punten een mooie tweede plaats weten te behalen in het eindklassement.


Foto's Kersttoernooi

Nieuws -

Afgelopen vrijdag 18 december werd voor de jeugd een Kersttoernooi georganiseerd, waarbij iedereen aan het einde een leuk presentje mee naar huis kreeg. Bekijk snel de foto's van deze leuke avond.


Badminton jeugd Staphorst haalt succes in de competitie

Nieuws -

De twee jeugdteams van de badminton club Staphorst hebben het afgelopen seizoen deelgenomen aan de beginnerscompetitie van de Nederlandse Badminton Bond.


Competities weer van start

Nieuws -

Ook dit seizoen komen er weer jeugd- en seniorenteams uit in zowel de bonds- als dorpencompetitie. De eerste seniorenteams spelen op woensdag 16 september al de eerste wedstrijd in hun competities.


Einde jeugd beginners competitie

Nieuws -

Het afgelopen weekend zijn de laatste wedstrijden in de jeugd beginners competitie gespeeld. BC Staphorst J2 beëindigde de competitie met een flinke overwinning van 7-1, terwijl BC Staphorst J1 door een afzegging van de tegenstander niet meer hoefde te spelen. Uiteindelijk hebben beide teams het prima gedaan met allebei een tweede positie in het eindklassement.


Stem op Sanne Schra voor Sportvrouw van het jaar 2014

Nieuws -

Wat goed is, komt snel. Sanne Schra (18) uit Staphorst speelt inmiddels badminton op het hoogste niveau bij BC Amersfoort. In de eredivisie laat ze regelmatig zien een absoluut toptalent te zijn. Ook tijdens toernooien viel de charmante sportvrouw regelmatig in de prijzen.


Sanne Schra in het zonnetje gezet

Nieuws -

Sanne Schra uit Staphorst, spelend voor de Amersfoortse badmintonclub BC Amersfoort, heeft zoveel punten behaald in de Nationale Badminton Ranking van Badminton Nederland dat ze tot de top 100 is doorgedrongen.


Update standen dorpencompetitie

Nieuws -

De rangen en standen omtrent de dorpencompetitie zijn aangepast naar de laatste standen per 1 november. Uiteraard zijn de door Staphorst later gespeelde wedstrijden verwerkt in de standen.


Steun BC Staphorst met de Boni Jeugdsponsoractie

Nieuws -

Boni voelt zich betrokken bij lokale (sport)verenigingen en vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun hobby uit te oefenen. Spaar daarom nu bij elke €10,- aan boodschappen, bij Boni Staphorst, Jeugdsponsormunten en doneer deze aan de Badminton Club Staphorst!


Indeling jeugd beginners competitie online

Nieuws -

De indeling voor de beginnerscompetitie 2014-2015 voor de beginnende jeugd is bekend en staat online. De jeugd van Staphorst komt dit seizoen met twee teams uit in deze competitie.


Jeugd sluit seizoen af

Nieuws -

De jeugd spelers van de BC Staphorst/Hillies snackbar hebben hun seizoen afgesloten bij de sponsor met een lekker vette lunch. De spelers en speelster verzamelden zich op zaterdag 10mei bij de sponsor waar voor hen een lekker lunch werd bereid door de koks aldaar aanwezig.


Hillies Snackbar is de nieuwe hoofdsponsor!

Nieuws -

De badmintonclub Staphorst ook wel BC Staphorst genoemd, heeft voor de komende 4 jaar een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Nadat Cafe-Zalencentrum Spoorzicht aan het einde van het seizoen aan had gegeven haar aflopende contract niet meer te verlengen is het bestuur druk op zoek geweest naar een nieuwe shirt/hoofdsponsor.