Jeugd sluit seizoen af

Nieuws -

Jeugd sluit seizoen af

De jeugd spelers van de BC Staphorst/Hillies snackbar hebben hun seizoen afgesloten bij de sponsor met een lekker vette lunch. De spelers en speelster verzamelden zich op zaterdag 10mei bij de sponsor waar voor hen een lekker lunch werd bereid door de koks aldaar aanwezig.

De drie teams die deel hebben genomen aan de competitie hebben dit ook nog eens voortreffelijk gedaan het eerste team wat bestond uit Charissa van den Berg, Micha Roest, Joëlle de Weert en Madelon Woudsma met als invaller Romi van der Linden. Eindigde als eerste in hun poule een puike prestatie.

Voor het tweede team wat bestond uit Melissa Roo, Annabel Brand, Romi van der Linden en Romy Dunnik en als invallers bij dit team de gezusters Britt en Esmee Hoogstraten zijn tweede geëindigt. Ook een knappe prestatie.

Voor Lars van Lenthe, broer en zus Kyran en Marin Steenbergen en Dylan Ubak die in het derde team speelden was het even wennen als het gaat om competitie spelen zij hebben vol overgave hun wedstrijden gespeeld maar zijn er niet in geslaagd om bij de top te eindigen maar de spelvreugde was er zeer zeker niet minder om. De spelers en speelster die 1 en 2 geworden waren kregen uit handen van de aftredende jeugd coördinator Carolina Nijboer een mooi aandenken de reserves en de jongste spelers ontvingen een mooie medaille.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door Duco van Es van de Sportstee.