Badminton jeugd Staphorst haalt succes in de competitie

Nieuws -

Badminton jeugd Staphorst haalt succes in de competitie

De twee jeugdteams van de badminton club Staphorst hebben het afgelopen seizoen deelgenomen aan de beginnerscompetitie van de Nederlandse Badminton Bond.

Team 1 bestond uit Britt & Esmee Hoogstraten, Igor van Ommen, Melissa Roo, Joëlle de Weerd en Madelon Woudsma. Ze speelden in de competitie met twee teams van de Racketeers uit Emmen en 1 team uit Schoonebeek. Het eerste team van de Racketeers bleek in 2 wedstrijden te sterk voor de BC Staphorst, maar de wedstrijden tegen de andere teams werden allemaal gewonnen. Het resultaat was een mooie 2e plaats in de competitie.

Team 2 bestond uit Daan Slager, Kyran & Marin Steenbergen en Dylan Ubak. De competitie van dit team bestond uit BC Staphorst, Meppeler Meppers, Oldemarkt en Smash uit Hoogeveen. Tijdens de competitie bleek het team uit Oldemarkt echt de beste te zijn. Zij werden ongeslagen kampioen. Het team van de BC Staphorst vocht tegen Smash Hoogeveen om de tweede plaats en door een overwinning in de laatste wedstrijd lukt het Staphorst om 2e in de competitie te worden.

Het seizoen 2014/2015 werd dus met een mooi resultaat van twee 2e plaatsen afgerond. Om dat te vieren hebben de teams de competitie afgesloten met een etentje bij hoofdsponsor Hillies Snackbar, waarbij ze getrakteerd werden op een ijsje.