Hillies Snackbar is de nieuwe hoofdsponsor!

Nieuws -

De badmintonclub Staphorst ook wel BC Staphorst genoemd, heeft voor de komende 4 jaar een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Nadat Cafe-Zalencentrum Spoorzicht aan het einde van het seizoen aan had gegeven haar aflopende contract niet meer te verlengen is het bestuur druk op zoek geweest naar een nieuwe shirt/hoofdsponsor.

Het bestuur bedankt het Spoorzicht voor de samenwerking van de afgelopen 6 jaar. Familierestaurant en Snackbar Hillies zal de komende 4 jaar op het shirt van de BC prijken. Ook de jeugdspelers die toernooien en competitie zullen het logo van Hillies dragen.

De snackbar van Hillies bestaat al 30 jaar in Staphorst. Het assortiment is veelzijdig van patatje tot verse salade van frikadel tot softijsje. Zelf een complete maaltijd of pannenkoek is te krijgen, aldus eigenaar Gert Hilhorst. Tevens is er een speelhoek voor de kleintjes zodat u rustig kunt wachten op uw bestelling of lekker rustig kunt eten als de kleintjes uitgegeten zijn. Tevens zal de BC Staphorst de aanvulling van Hillies in hun verenigingsnaam krijgen. Zodat de vereniging tegenwoordig Hillies BC Staphorst zal gaan heten. Zo gauw de shirts en het reclamebord klaar zijn zult u als lezer hiervan op de hoogte gebracht worden.

Wilt u zelf in het shirt van Hillies deze sport beoefenen kom dan vrijblijvend langs u mag de eerste 3 keer gratis meespelen.